fbpx
Image

Be a pluser!

Us presentem l'Escola de Lleure de CJ+, una oportunitat única per als vostres fills i filles de gaudir dels beneficis de l'esport i el lleure en el seu desenvolupament educatiu. Entenem la importància de proporcionar una experiència completa als infants i adolescents, on puguin passar un temps divertit, aprendre noves habilitats i interactuar amb altres nens i nenes de la seva edat.

A través de les activitats d'oci i esport que oferim, els vostres fills tindran l'oportunitat de descobrir les seves passions i desenvolupar les seves habilitats. L'esport no només els permetrà mantenir-se actius i saludables, sinó que també els ensenyarà valors com l'esforç, la disciplina, el treball en equip i la resiliència. Ja sigui jugant al futbol sala, bàsquet, ciclisme, atletisme o altres esports, els nens i adolescents desenvoluparan habilitats físiques, coordinació i resistència, a més de fomentar l'esperit de competició saludable.

A més, les activitats de lleure ofereixen una manera divertida i enriquidora de fomentar la creativitat, la comunicació, la resolució de problemes i l'expressió personal. A través d'aquestes activitats, els vostres fills tindran l'oportunitat de descobrir nous talents, expressar-se de manera artística i ampliar els seus horitzons.

A l'Escola de Lleure de CJ+, entenem que l'esport i el lleure són essencials en l'educació dels infants i adolescents. A més de les habilitats físiques i socials que adquireixen, aquestes activitats també contribueixen al seu benestar emocional i mental. Els ajuda a gestionar l'estrès, millorar la seva autoestima, desenvolupar l'esperit de superació i aprendre a treballar en equip.

Poden escollir i combinar les dues hores entre les activitats següents:

 

LEISURE

SPORT

1

Teatre

L'activitat de teatre ajuda a potenciar la creativitat, l'expressió corporal i vocal, la confiança en un mateix i la capacitat de treballar en equip.
1

Laboratori

Promou l'observació, la experimentació i la resolució de problemes a través de diferents activitats relacionades amb la química, la biologia o la física.
1

Robòtica

Promou la creativitat, la resolució de problemes i la innovació a través del disseny i la programació de robots i software.
1

Arts & Crafts

Fomenta la creativitat, l'expressió artística i la capacitat de treballar amb diferents materials i tècniques.
1

Cuina

L'activitat de cuina promou l'aprenentatge de múltiples receptes saludables de cuina tradicional i internacional, la higiene i la seguretat a la cuina. 
1

Breakdance

El ball urbà fomenta la coordinació, la flexibilitat i l'expressió corporal, a més de potenciar la creativitat i la confiança en un mateix.
1

Study

Tècniques d'estudi i suport per fer els deures diaris de l'escola.
1

Futsal

L'activitat de futbol sala és una variant del futbol que es juga en una pista més petita amb equip de 5 jugadors per equip. Es tracta d'un esport d'equip que fomenta la coordinació, l'habilitat amb el peu i el treball en equip.
1

Ciclisme

L'activitat de ciclisme consisteix en fer sortides en bicicleta, entrenaments, classes teòriques i pràctiques per aprendre tècniques i habilitats, i la participació en competicions si s'escau. A més, també aprenen coneixements sobre mecànica bàsica de bicicletes.
1

Bàsquet

L'activitat de bàsquet consisteix en entrenaments per aprendre les tècniques i habilitats bàsiques, jocs per practicar-les, i la participació en competicions si s'escau.
1

Atletisme

L'activitat d'atletisme inclou diverses disciplines. Les activitats es poden centrar en l'entrenament de tècniques específiques de cada disciplina i la seva millora gradual, així com la participació en competicions si s'escau.
1

Pàdel

L'activitat de pàdel consisteix en treballar la coordinació, la resistència física i la tècnica dels cops de pàdel. A més, és una activitat que fomenta la competència saludable i el treball en equip.
1

Judo

L'activitat de judo és un art marcial japonès que treballa l'equilibri, la coordinació i la força del cos a través de diferents moviments i tècniques.
1

Patinatge artístic

A patinatge artístic, a través de moviments i coreografies, treballen l'equilibri, la coordinació i la força física, alhora que desenvolupen la creativitat i la sensibilitat musical. Aquesta activitat no només enforteix el cos, sinó que també fomenta la disciplina, la persistència i l'autoexpressió.
Alumnat des de 1r de primària a 4t de primària
Cada dilluns i dimecres de 16.30h a 18.45h
Alumnat des de 5è de primària a 4t d'ESO
Cada dimarts i dijous de 16.30h a 18.45h

La quota mensual per a l'Escola de Lleure de CJ+ serà de 75€ (2 dies a la setmana) o 45€ (1 dia a la setmana), amb transport de tornada inclòs. Si formalitzeu la inscripció abans del 19 de juny, obtindreu un descompte del 50% en la quota de matrícula. 

Si esteu interessats o interessades en l'Escola de Lleure, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@campjoliuplus.com per obtenir més informació. Per formalitzar la vostra inscripció, podeu emplenar el formulari que trobareu a continuació.