fbpx

Què és?

CJ+ neix de la necessitat d'incorporar el lleure i l'esport a l'educació i el desenvolupament dels infants i joves

 

CJ+ és un projecte de la Fundació d’Escoles Familiars Rurals del Penedès amb la col·laboració de l’Escola Camp Joliu i el Club Gimnàstic de Tarragona. El nostre objectiu és educar a infants i joves mitjançant activitats en el temps de lleure promovent l'activitat esportiva entre els infants i joves. 

Actualment, tenim en marxa diversos programes dins la nostra escola: MINIPLUS, Escola de Lleure i TECNIPLUS. 

A l’Escola de Lleure oferim diverses activitats educatives en diferents àmbits: l’esport, la ciència i la cultura. Els infants gaudeixen del seu temps lliure practicant esport i fent activitats d’educació en el lleure. Tot això mentre comparteixen la tarda amb els seus companys/es de l’escola i de classe.

El MINIPLUS està adreçat als més petits i petites, per tal que juguin mentre aprenen i s'ho passen bé amb els seus companys i companyes. L'objectiu principal d'aquest programa és que els infants puguin provar i experimentar diferents esports i disciplines a través del joc i d'entrenaments adaptats a la seva edat. D'aquesta manera, a partir de primària, podran escollir quin és el seu esport preferit. 

El TECNIPLUS està adreçat als més pro, a partir de 1r d'ESO, amb l'objectiu d'oferir entrenaments més tècnics i tàctics, amb una dedicació i compromís superior, enfocat a la competició federada.

Les activitats que realitzem es fan en el temps de lleure o extraescolar al Campus de l’Escola Camp Joliu. 

Tot això mentre ens ho passem bé!

Image
Image
Image